islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

⚠️Pozor, zvýšte opatrnosť pri prejazdoch cestami v Ružomberku. ⚠️ Pracovníci dodávateľskej spoločnosti začnú v sobotu 13. mája o…

⚠️Pozor, zvýšte opatrnosť pri prejazdoch cestami v Ružomberku. ⚠️ Pracovníci dodávateľskej spoločnosti začnú v sobotu 13. mája opravu miestnych komunikácií na moste moste „Savoy“ (od križovatky Ulice Zarevúca smerom na Ulicu Riadok), bude sa frézovať most. Práce sa začnú realizovať cez víkend z dôvodu nižšieho dopravného zaťaženia uvedených úsekov. 👉 Rovnako v sobotu 13. mája budú mechanizmy frézovať miestnu komunikáciu na Ulici Kalvárska smerom na Ulicu Jelence a tiež vybrané úseky na Ulici Bottova. Všetky práce potrvajú minimálne do stredy 17. mája. Priebeh prác závisí od poveternostných podmienok, termínu varenia asfaltu a dopravnej situácie. 🙏Ďakujeme za pochopenie a ospravedlňujeme sa za znížený komfort počas trvania rekonštrukcií ciest.

🎥 Téme sa vo svojej reportáži venovala aj MTR mestská televízia ružomberok: https://www.mtr.sk/videoarchiv/2023-05-01_SPRAVY_020_Opravy_ciest/.


Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Ružomberok on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *