islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

⚽️🏟 Futbalisti СК Дніпро-1 / SC Dnipro-1 sa udomácnili v Košická Futbalová Aréna a štadión má tak od minulého štvrtka dvoch domá…

⚽️🏟 Futbalisti СК Дніпро-1 / SC Dnipro-1 sa udomácnili v Košická Futbalová Aréna a štadión má tak od minulého štvrtka dvoch domácich pánov. Už dnes o 20.00 hod. sa ukrajinský tím predstaví v súboji Európskej ligy proti AEK Larnaca a aj vy môžete byť pri tom. 💪

⬇️ Všetky potrebné informácie k dnešnému zápasu Európskej ligy nájdete zverejnené v príspevku v KFA. ⬇️


⚽️INFORMÁCIE K ZÁPASU EURÓPSKEJ LIGY: SC DNIPRO-1 – AEK LARNACA FC ⚽️

📣Dnes hrá SC Dnipro-1 !! 📣 Buďte pri tom, bude to skvelá reklama na futbal ‼️
Klub SC Dnipro-1 dnes odohrá svoj premiérový zápas ⚽️ v Európskych súťažiach a Vy môžete byť pri tom.
Vstupenky 🎫 si môžete stále zakúpiť online na: https://kfa.maxiticket.sk/sc-dnipro-1-vs-aek-larnaca-fc-2022-kosice
Lístky sa budú predávať aj dnes v deň zápasu od 17:00 do 20:30 v pokladni KFA.
Prosíme fanúšikov aby si nenechávali kúpu lístkov na poslednú chvíľu. Odporúčame kúpu lístkov ONLINE, alebo min. 2 hodiny pred začiatkom zápasu.
Všetkých fanúšikov vyzývame na včasný príchod na štadión ( vstup do hľadiska bude umožnený dve hodiny pred výkopom, teda od 18:00 ).
Fanúšikov prosíme o využitie hromadnej dopravy 🚌, či zdieľanej dopravy. Ak sa ale rozhodnete prísť autom🚗 , prosíme o toleranciu, rešpektovanie parkovacej služby a pre zjednodušenie situácie prosíme o využitie priľahlých parkovacích plôch, v širšom okolí Košickej Futbalovej Arény.
Permanentky zakúpené na zápasy FC Košice v Košickej futbalovej aréne nie sú platné na domáce zápasy klubu SC Dnipro-1 ( ide o všetky druhy permanentiek ). Ak aj teda disponujete permanentkou FC Košice pre sezónu 2022/2023, tak si na dnešný zápas potrebujete zakúpiť samostatný lístok.
V neposlednom rade prosíme o rešpektovanie nariadení súkromnej bezpečnostnej služby. Akékoľvek porušenie prevádzkového poriadku ( zakázané predmety, politické transparenty a iné ) bude riešené stotožnením „nezbedníka“ a odovzdaním do kompetencií policajného zboru.
Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na Vás !! Autor správy, foto a správu publikoval Košice – Mesto Košice on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *