islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

🌹 PRIHLÁSTE SA NA ODBER SMS SPRÁV 🌹 …a pomôžte tak nahradiť stará mestský rozhlas. Mesto Ružomberok plánuje v budúcnosti zn…

🌹 PRIHLÁSTE SA NA ODBER SMS SPRÁV 🌹

…a pomôžte tak nahradiť stará mestský rozhlas.

Mesto Ružomberok plánuje v budúcnosti znefunkčniť mestský rozhlas. Keďže je dnes mnoho ľudí na ňom stále závislých, postupne zavádzame do praxe techniky, ktoré by ho mali jedného dňa nahradiť.

Od dnešného dňa máte možnosť prihlásiť sa na odoberanie e-mailov mesta, SMS-správ a stiahnuť si môžete aj mobilnú aplikáciu, ktorá sa volá Virtuálne. Tá je určená pre viacero miest, preto je dôležité si napokon vybrať naše mesto.

V prípade, že máte záujem o dostávanie e-mailov mesta a SMS správ, tak musíte vypísať registračný formulár na stránke ruzomberok.sk. Po jeho vypísaní budete zaradení do zabezpečeného registra kontaktov, ktorým budú požadované správy rozosielané.

V aplikácií nájdete veľa, z e-mailov sa dozviete veľa ale SMS správy budú iné. Nebudeme vás nijako zaťažovať informáciami. SMS správu dostanete len vtedy, ak sa bude jednať o mimoriadnu udalosť, o ktorej musíme informovať všetkých rýchlo.

Snáď takýchto správ dostaneme čo najmenej.

Ak nám chcete pomôcť zbaviť sa starého mestského rozhlasu, prihláste sa na dostávanie všetkých, alebo aspoň niektorých komunikačných kanálov.

Registrácie nájdete na internetovej stránke ruzomberok.sk v pravej časti úvodnej stránky (ak pozeráte na PC). V mobile sa to nachádza nižšie.

🌹🌹🌹


Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Ružomberok on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *