islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

🍗 Aký je váš trik na chrumkavú kožu na kurati? Ja to robím nasledovne: Maslo na vrch, aj pod kožu a aj s bylinkami. Potom pri p…

🍗 Aký je váš trik na chrumkavú kožu na kurati?

Ja to robím nasledovne: Maslo na vrch, aj pod kožu a aj s bylinkami. Potom pri pečení asi každých 10-15 minút polievam kura roztopeným maslom, aby bola koža zlatistá a chrumkavá 😊

Čítal som, že niekto ku koncu kura potrie smotanou alebo horčicou či rozšľahaným vajíčkom, ale toto ešte nemám odskúšané. Každopádne, dnes je to taký klasický domáci nedeľný obed: kura, ryža, uhorkový šalát.

Dobrú chuť a peknú nedeľu vám prajem 🥳


Autor správy, foto a správu publikoval Branislav Gröhling – Vzdelanie je budúcnosť krajiny on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *