🍗 Aký je váš trik na chrumkavú kožu na kurati? Ja to robím nasledovne: Maslo na vrch, aj pod kožu a aj s bylinkami. Potom pri p…
🍗 Aký je váš trik na chrumkavú kožu na kurati?
Ja to robím nasledovne: Maslo na vrch, aj pod kožu a aj s bylinkami. Potom pri pečení asi každých 10-15 minút polievam kura roztopeným maslom, aby bola koža zlatistá a chrumkavá 😊
Čítal som, že niekto ku koncu kura potrie smotanou alebo horčicou či rozšľahaným vajíčkom, ale toto ešte nemám odskúšané. Každopádne, dnes je to taký klasický domáci nedeľný obed: kura, ryža, uhorkový šalát.
Dobrú chuť a peknú nedeľu vám prajem 🥳
Autor správy, foto a správu publikoval Branislav Gröhling – Vzdelanie je budúcnosť krajiny on Facebook Zdroj Read More