islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

🏖️ Nestojte v rade a budte na kúpalisku prví 👉 https://kupaliska.bratislava.sk

🏖️ Už tento víkend začíname s otváraním bratislavských kúpalísk! Kúpte si zvýhodnenú permanentku na celé leto na 👉https://kupaliska.bratislava.sk

Od soboty 11. júna, inými slovami už zajtra, si tak okrem už sprístupnených Zlatých Pieskov budete môcť užiť aj kúpaliská Rosnička, Tehelné pole, Lamač a Delfín. A už teraz napúšťame aj ďalšie kúpaliská v správe mesta.

⌛ Ak chcete stráviť viac času kúpaním a menej čakaním v rade na lístky, aj tento rok budete mať možnosť kúpiť si lístok rýchlo a prehľadne online na 👉 https://kupaliska.bratislava.sk. Klikity-klik a brány kúpaliska sú vám otvorené!

🚨 Na webe nájdete okrem jednorazových vstupov napríklad aj sezónnu permanentku za zvýhodnenú cenu 89€. Zvýhodnená cena platí do 10. júla. Navyše ak chcete kúpaliská využívať celé leto aj s deťmi, k sezónnej permanentke si môžete dokúpiť celosezónny lístok pre deti len za 1€ za každé dieťa. 🚨

✅ Na základe spätnej väzby sme tento rok službu obohatili o možnosť účtu, kde nájdete všetky vaše lístky a permanentky na jednom mieste a budete si vedieť skontrolovať zostávajúci počet vstupov. Ceny vstupného ostali oproti sezóne 2021 nezmenené.

Aj keď vonku možno práve prší, kúpalisková sezóna je už naozaj tu. Skutočne. Ako to vieme? No predsa drakorožce sa pomaly prebúdzajú z neletného spánku ✨.

🎶 Jimi Jamison – I’m Always Here

Autor správy, foto a správu publikoval Bratislava – hlavné mesto SR on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *