islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

🐯 DOBRÉ SPRÁVY 🦁 🐾 9 tigrov a 2 levy z ranča pri Žiline, odleteli pred pár dňami do prírodnej rezervácie v Indii! Ide o zvierat…

🐯 DOBRÉ SPRÁVY 🦁
🐾 9 tigrov a 2 levy z ranča pri Žiline, odleteli pred pár dňami do prírodnej rezervácie v Indii! Ide o zvieratá z ranča, kde na jar lev usmrtil majiteľa.
🐾 Nad šelmami dlho visel otáznik a hrozilo im usmrtenie, nakoniec sa však ministerstvu životného prostredia a ŠVPS podarilo vybaviť pre zvieratá všetky potrebné povolenia a cez víkend odcestovali špeciálnym lietadlom z Ostravy do lepšieho domova v záchrannej stanici Greens Zoological, Rescue & Rehabilitation Centre v Indii.
🐾 V takýto dobrý koniec sme veru ani nedúfali… Palec hore všetkým, čo sa zaslúžili o ich záchranu. 🐾 A pripomíname: V zábavných zariadeniach divožijúce zvieratá trpia a zároveň predstavujú nebezpečenstvo pre ľudí. Nenavštevujte ich.
Viac info a video z prepravy zvierat v článku: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tygri-a-lvi-leteli-pres-ostravu-do-indie-pochazeli-z-rance-kde-lev-zabil-majitele-40442164

Autor správy, foto a správu publikoval Sloboda zvierat on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *