islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

👉 VEDOMOSTNÝ KVÍZ – RAMSARSKÉ LOKALITY SLOVENSKA 💧 Vo finále nášho seriálu sme si pre vás pripravili vedomostný kvíz! 🤗 Ako sa…

👉 VEDOMOSTNÝ KVÍZ – RAMSARSKÉ LOKALITY SLOVENSKA 💧

Vo finále nášho seriálu sme si pre vás pripravili vedomostný kvíz! 🤗

Ako sa do kvízu zapojiť❓
V kvíze uvedenom nižšie odpoviete na desať vedomostných otázok a označíte vždy odpoveď, ktorú považujete za správnu. Za všetky správne odpovede, môžete získať spolu 30 bodov.

Po vyplnení a odoslaní celého kvízu sa vám zobrazí vyhodnotenie. Súťažný kvíz môžete vypĺňať od piatku 08. 03. 2024 do nedele 17. 03. 2024. Troch z vás s najväčším počtom správnych odpovedí čakajú hodnotné vecné ceny a športové doplnky. Odpovede na otázky sú ukryté v príspevkoch o Ramsarských lokalitách na našom facebooku. 🧐

Pravidlá súťaže:
Do kvízu sa môžu zapojiť všetky vekové kategórie. Každý súťažiaci sa môže do súťaže zapojiť len raz (emailová adresa súťažiaceho bude vyplnenená automaticky, zadaním odpovedí na otázky).

➡ LINK NA VEDOMOSTNÝ KVÍZ:

https://docs.google.com/forms/d/1dKQ3p27ml_zQWbSUAZz00T8MTQFQF7NVDZDJ6W2sHk0/edit ⬅️

🌿 Vyhodnotenie:

Z účastníkov, ktorí budú mať maximálny počet – 30 bodov vylosujeme troch výhercov, prípadne vyhrajú traja účastníci s najvyšším počtom bodov. Výhercovia získajú hodnotné vecné ceny od ŠOP SR. Víťazi budú vylosovaní a vyhlásení v pondelok 18. 03. 2024, na našej facebookovej stránke a oficiálnom webe ŠOP SR.

👍 Prajeme vám úspešné kvízovanie a tešíme sa na vaše odpovede! 😉

ℹ Informácie o kvíze nájdete aj na našej web stránke: https://www.sopsr.sk/web/?cl=21118


Autor správy, foto a správu publikoval Štátna ochrana prírody SR on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *