islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

📚Dve knihy a hru Oteckovia vyhrali EVA, KLAUDIA a MARIANNA 📖 Súťaž s kníhkupectvom Čas na ticho ponúkla v závere prázdninového…

📚Dve knihy a hru Oteckovia vyhrali EVA, KLAUDIA a MARIANNA

📖 Súťaž s kníhkupectvom Čas na ticho ponúkla v závere prázdninového júla knihu a bonus k tomu v podobe spoločenskej hry Oteckovia, keďže ide o jubilejný v poradí 7️⃣0️⃣. diel súťaže.
🚴‍♀️ V hre bola kniha Jízdní kola – Velký obrazový průvodce, ktorý zachytáva fascinujúcu históriu cyklistiky od prvých kostitrasov so železným rámom po dráhové bicykle z uhlíkových vlákien. Výpravná encyklopédia zachytáva slovom aj obrazom históriu bicyklov, od prvých kostitrasov po špičkové horské a trekové bicykle.

❓Otázka našej súťaže znela:
Ako možno názov encyklopédie Jízdní kola preložiť do slovenčiny? Jedným slovom.

✅ Správna odpoveď:
Bicykle

👍 Do súťaže sa zapojilo takmer 120 účastníkov, ktorí odpovedali správne a včas. Do žrebovania sa zapojili mladí športovci z 🏑Florbalového klubu Humenné na čele s Mariánom Svatuškom, ktorý si pre účastníkov pripravil prekvapenie. Do súťaže venoval 📖 knihu od Borisa Filana – Dole vodou, ktorú florbalisti, resp. účastníci Letného kempu aj podpísali. Celkovo sa žrebovali dve knihy a jedna spoločenská hra.

👏 Šťastie sa usmialo na lístoček s menami:
Jízdní kola – 🍀 Marianna Mackyová 🍀
Spoločenská hra Oteckovia – 🍀 Klaudia Raganová 🍀
Dole vodou – 🍀 Eva Abosi Andrášiová 🍀

🥳Srdečne blahoželáme!

Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Humenné – MsÚ on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *