islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

📣 SÚŤAŽ 📣 KFA ČAKÁ PRÍPRAVNÝ ZÁPAS REPREZENTÁCIÍ DO 21 ROKOV MEDZI SLOVENSKOM A POĽSKOM A VY MÔŽETE BYŤ PRI TOM 💪⚽️🏟 Košická Fu…

📣 SÚŤAŽ 📣 KFA ČAKÁ PRÍPRAVNÝ ZÁPAS REPREZENTÁCIÍ DO 21 ROKOV MEDZI SLOVENSKOM A POĽSKOM A VY MÔŽETE BYŤ PRI TOM 💪⚽️🏟

Košická Futbalová Aréna bude vo štvrtok 12. októbra 2023 o 18.00 hod. dejiskom prípravného stretnutia reprezentácií do 21 rokov medzi Slovenskom a Poľskom.

Národný výber Slovenska vystupujúci pod prezývkou Sokolíci odohrá duel v metropole východu po dlhých rokoch a bude to preň jedna z generálok na budúcoročné majstrovstvá Európy, ktoré sa budú konať na Slovensku. Miestom, kde sa stretne najlepšia mladá talentovaná generácia futbalovej Európy bude aj Košická futbalová aréna. 👏 Zverenci trénera Jaroslava Kentoša budú súperiť s reprezentáciou z Poľska a až PIATI z vás môžu byť pri tom.

❓AKÉ SÚ PODMIENKY SÚŤAŽE❓
☝️ Stačí, keď do komentára pod tento súťažný príspevok napíšete, prečo by ste práve vy mali ísť na zápas a v komentári označíte svojho futbalového „parťáka“, ktorého by ste so sebou zobrali. Budeme radi aj za zdieľanie súťaže, no nie je to podmienka.

🎁 ČO MÔŽETE VYHRAŤ?
PIATI z vás získajú dve vstupenky na prípravný zápas reprezentácie do 21 rokov medzi Slovenskom a Poľskom, ktorý sa uskutoční 12. októbra o 18.00 hod. v Košickej futbalovej aréne.

🗓 Súťaž prebieha do pondelka 9. októbra do 14.00 hod.

🥳 Šťastných výhercov náhodne žrebujeme v pondelok 9. októbra po 14.00 hod.

Držíme vám palce! ✊✊✊

Slovenský futbalový zväz


Autor správy, foto a správu publikoval Košice – Mesto Košice on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *