islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

POSLEDNÁ ŠANCA ZAPOJIŤ SA DO TOHTOROČNÉHO PARTICIPATÍVNEHO ROZPOČTU Uplynulé mesiace ste sa mohli zúčastniť na tematických skup…

POSLEDNÁ ŠANCA ZAPOJIŤ SA DO TOHTOROČNÉHO PARTICIPATÍVNEHO ROZPOČTU

Uplynulé mesiace ste sa mohli zúčastniť na tematických skupinách participatívneho rozpočtu, na ktorých vám členovia koordinačnej rady ochotne poradili, ako vypracovať kvalitný projekt a prispieť tak pekným nápadom k zveľadeniu verejných priestranstiev. Posledné stretnutie sa uskutoční v utorok, 28. júna v zasadačke na druhom poschodí mestského úradu. Všetkých ľudí s dobrými myšlienkami srdečne pozývame!

Zároveň sa blíži aj avizovaný termín odovzdania vašich návrhov, ktoré môžete podať do 30. júna 2022 fyzicky v Klientskom centre MsÚ, alebo poslať poštou na adresu: Mesto Banská Bystrica, Československej armády 26, 97401 Banská Bystrica. Poslednou povinnosťou je zaslanie projektového formulára v elektronickej podobe na email: prbanskabystrica@gmail.com.

Čo bude nasledovať?

Všetky vami navrhované projekty následne posúdia odborné útvary mestského úradu, prípadne vás môžu vyzvať na doplnenie. Druhé diskusné fórum sa uskutoční v októbri 2022. Práve na ňom budú predstavené konkrétne projekty, ktoré zabojujú o hlasy obyvateľov Banskej Bystrice vo verejnom hlasovaní.

Všetky potrebné informácie nájdete na: https://www.banskabystrica.sk/samosprava/otvorena-samosprava-ogp-local/participativny-rozpocet/.

Nezabudnite, že z balíka 40 000 eur z mestského rozpočtu môžete zveľadiť aj okolie vášho domova.

Tešíme sa na vaše nápady!


Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Banská Bystrica on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *