islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Photos from Košice – Mesto Košice’s post

POMÔŽME OBĽÚBENÉMU KINU PREKONAŤ NÁROČNÉ OBDOBIE 🎬🙏

Pandémia, nárast cien energií a celosvetový odliv divákov z kín spôsobil, že prežiť zimné mesiace predstavuje pre Kino Úsmev neľahkú výzvu. Na svojich podporovateľov a skalných divákov sa rozhodlo obrátiť cez crowdfundingovú kampaň.

✅ Predplatením vstupeniek, rezervovaním kinosály či nákupom autorskej grafiky a merchu môžete kinu výrazne uľahčiť toto mrazivé obdobie.

👉 Podporiť fungovanie kultového storočného kina v Košiciach môžete tu: https://www.donio.sk/usmev

Získané peniaze pomôžu kinu v udržaní jeho plnej prevádzky a podporia Kino Úsmev v jeho kultúrnych, umeleckých a vzdelávacích aktivitách. Plánujú pokračovať v zveľaďovaní priestorov kina, v podpore mladých (aj najmenších) tvorcov a v zabehnutých aktivitách.

Košické Kino Úsmev minulý rok oslávilo 💯 rokov od svojho otvorenia. Patrí k najstarším kinám na Slovensku. Mestské zastupiteľstvo v júni 2015 jednohlasne schválilo prenájom Kina Úsmev občianskemu združeniu Cinefil na dobu 15 rokov za symbolický prenájom, so záväzkom do piatich rokov pretvoriť Kino Úsmev na Centrum audiovizuálnej kultúry. Úspechom občianskeho združenia je nový košický kultúrny uzol, kde sa sústreďuje zaujímavý a kreatívny život, ktorý tvoria aj Košičanky, Košičania a návštevníci nášho mesta. 🙌 Úsmev tvorí inkluzívny priestor a program pre malých aj veľkých, pre ľudí so znevýhodnením a teší sa aj záujmu seniorov.

Foto: Visit Košice


Autor správy, foto a správu publikoval Košice – Mesto Košice on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *