islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

NEZABÚDAJME, ROZHODNE KANDIDÁT PELLEGRINI! Peter Pellegrini chce, aby zrušenie ÚŠP prešlo rýchlo a potichu. Pretože po 1. januá…

NEZABÚDAJME, ROZHODNE KANDIDÁT PELLEGRINI!

Peter Pellegrini chce, aby zrušenie ÚŠP prešlo rýchlo a potichu. Pretože po 1. januári 2024 si oblečie nový oblek alebo možno kroj a bude z neho kandidát na prezidenta. Milý, usmiaty, sympaťák, ktorého chcete vziať na pivo. Ďaleko od zúrivého Fico a popleteného Danka. Pellegrini, človek z ľudu. Poorie, ožehlí, navarí i poldecko si dá. Spolieha sa na to, že Vianoce vyženú ľuďom z hlavy debaty o Špeciálnej prokuratúre, zastavení vyšetrovaní Výboha, Gašpara alebo Bödöra, či riziko nevyšetrenia objednávky vraždy Jána a Martiny. Šalát a rezeň, oplátky a Silvestrovský hlavy bôľ. Na to sa spolieha Peter Pellegrini.

No to by sme mu nemali dovoliť. Peter Pellegrini má dnes šancu zastaviť zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry. Iste, s Ficom „uzatvoril“ dohodu, podpora na prezidenta za to, že zahlasuje za čo treba. Všetci do nohy musia hlasovať. Inak z toho nič nebude a žiadna podpora sa nekoná.

Peter Pellegrini vie, že zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry je problém. No rovnako vie, že aj o ňom, resp. o jeho kolegoch vie Fico svoje. Plus Fico pozná Pellegriniho „dušu“ a cíti ako žralok, ktorý zacíti krv na kilometre, že Pellegrini chce do Graskolvičovho paláca takmer za každú cenu.

Samozrejme, Pellegrini len tak ľahko neuhne. Treba mu však pripomínať, že my všetci nebudeme mlčať a práve zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry môže cestu do Graslkovičovho paláca zastaviť.

Peter Pellegrini dnes môže rozhodnúť o tom, či zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry alebo nie. Je to len v jeho rukách a voliči, ktorí si budú vyberať nového prezidenta by sa aj vďaka nám o tom mali dozvedieť.

📷PP


Autor správy, foto a správu publikoval Juraj Šeliga – Za ľudí on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *