islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Photos from ŠK Slovan Bratislava’s post

Belasí spolu YEME plnochutné potraviny potešili detských pacientov.

Milá iniciatíva v predvianočnom období. ŠK Slovan Bratislava v rámci svojho programu Belasé srdce a v spolupráci s klubovým partnerom YEME potešil detských pacientov v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

Zmyslom spoločnej iniciatívy belasých s YEME bolo v predvianočnom čase potešiť deti, ktoré sa liečia v Národnom ústave detských chorôb. Preto štyria naši hráči v pondelok ráno, ešte pred tréningom, zavítali do predajne YEME na Tomášikovej ulici, neďaleko nášho štadióna. Kvarteto Filip Lichý, Lucas Lovat, David Strelec a Kevin Wimmer, vzalo do rúk nákupné košíky a vybralo pre deti to, čo by ich mohlo potešiť. V nákupnom zozname dominovali zdravé potraviny, ovocie či chutné pečivo.

Belasí následne zamierili na štadión Tehelné pole a potraviny pre detských pacientov odovzdali do rúk zástupkyniam občianskeho zduženia Pomáhame deťom Národného ústavu detských chorôb.

Veríme, že aj touto milou pozornosťou potešia belasí v spolupráci s YEME detských pacientov a spríjemnia im predvianočný čas. Ďakujeme našim hráčom za podporu tejto akcie i YEME za poskytnutie zdravých a chutných potravín.


Autor správy, foto a správu publikoval ŠK Slovan Bratislava on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *