islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Photos from Ministerstvo vnútra SR’s post

Minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok navštívil na Štedrý deň dopoludnia policajtov a hasičov, aby sa im poďakoval za ich celoročnú prácu a zároveň ocenil ich nepretržité nasadenie pri zabezpečení bezpečnosti v uliciach a na cestách, sviatky nevynímajúc. 🎄🎁🎁

📌 Šéf rezortu vnútra spolu s policajným prezidentom Ľubomírom Solákom spríjemnili príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru Nové Mesto nad Váhom sviatočnú službu aj drobnými darčekmi, novou kancelárskou technikou, monitor, počítač, tlačiareň. Minister a policajný prezident si následne prezreli obvodné oddelenie, policajti ministra informovali o dokončení výstavby nových kotercov pre služobné psy.

📌Na hasičskej stanici, Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru Nové Mesto nad Váhom minister pozdravil a povzbudil službokonajúcich hasičov. Po prehliadke hasičskej stanice a techniky im zaželal, aby ich sviatočná služba bola čo najviac pokojná, bez mimoriadnych zásahov.

💬„Chcem sa poďakovať všetkým policajtom, hasičom, záchranárom, ktorí v tento sviatočný deň slúžia. Sú to ľudia, ktorí obetujú voľný čas, čas strávený s rodinami preto, aby si plnili svoje pracovné úlohy. Beriem to ako povinnosť, ako minister vnútra, aby som tu dnes bol s nimi a aspoň takto symbolicky im poďakoval. Chcem im sľúbiť, že budúci rok bude aj pre nich lepší, budeme sa stretávať a hovoriť spolu a spoločne problémy riešiť,“ povedal minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

💬„Rovnako sa chcem poďakovať všetkým policajtom za ich prácu, prajem im pokojnú službu a to aj v priebehu nasledujúcich sviatočných dní,“ povedal prezident Policajného zboru Ľubomír Solák.

📌Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok sa spolu s policajným prezidentom Ľubomírom Solákom následne presunuli na pracovisko stálej služby Diaľničného oddelenia Policajného zboru v Trnave.

📌V sviatočný deň navštívili aj Operačné stredisko Mestskej polície v Bratislave, ktoré je v prevádzke od októbra 2021 a v rámci Slovenska je unikátnym pracoviskom, prepojením informačného systému s ostatnými zložkami integrovaného záchranného systému, s políciou, hasičmi a záchrannou zdravotnou službou.


Autor správy, foto a správu publikoval Ministerstvo vnútra SR on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *