islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Photos from Mesto Banská Bystrica’s post

AJ BANSKÁ BYSTRICA SA ZÚČASTNILA NA MEDZINÁRODNOM VEĽTRHU V ČESKÝCH LETŇANOCH

S našimi susedmi máme toho spoločného dosť – históriu, geografickú, jazykovú či kultúrnu blízkosť, ale aj spoločenské projekty v rôznych oblastiach každodenného života. Cestovný ruch je rozhodne jednou z nich.

Praha je jednou z najvýznamnejších udalostí svojho druhu v odvetví cestovného ruchu v strednej Európe. Tento rok sa uskutočnil už 32.ročník veľtrhu Holiday World & Region World. Návštevníci tu mohli vidieť rôzne cestovné kancelárie a národné turistické centrá, ktoré prezentovali nové trendy v spôsobe trávenia voľného času. Taktiež ponúkali možnosti nových destinácií.

Išlo o prehliadku toho najlepšieho, čo dokáže oblasť turizmu v súčasnosti ponúknuť. Práve slovenský stánok, kde nechýbalo ani zastúpenie Central Slovakia patril medzi najväčšie. Okrem iného sme ponúkali napríklad aj lokálne produkty.

Sme presvedčení, že Banská Bystrica a okolie má čo ponúknuť či už počas letnej, alebo zimnej sezóny. Na svoje si prídu nadšenci turistiky, cyklistiky, bežkovania, lyžovania či histórie. Región má súčasne široké portfólio tipov na zaujímavé výlety. Veríme, že aj vďaka tomuto podujatie množstvo turistov u nás stúpne. 😊

Slovakia Travel


Autor správy, foto a správu publikoval Mesto Banská Bystrica on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *