islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

📣 VYJAZDOVÁ OČKOVACIA SLUŽBA PRÍDE OPÄŤ ZA VAMI❗️ Na zdraví každého z vás nám nesmierne záleží. 🙏 Chceme k vám byť stále bližši…

📣 VYJAZDOVÁ OČKOVACIA SLUŽBA PRÍDE OPÄŤ ZA VAMI❗️

Na zdraví každého z vás nám nesmierne záleží. 🙏 Chceme k vám byť stále bližšie a chceme, aby sme spoločne zvládli ďalšiu vlnu pandémie. Aj preto Mesto Košice v spolupráci s Košický samosprávny kraj znova vyráža do ulíc mesta 🚌 s jasným cieľom.

☝️ Najúčinnejšou formou ochrany pre ochorením Covid-19 je okrem dodržiavania preventívnych opatrení aj očkovanie. 📍 Pri OD Mier a pred magistrátom mesta nájdete v nedeľu 28. novembra a v pondelok 29. novembra výjazdovú očkovaciu službu.

Príďte diskutovať s epidemiológmi 👨‍⚕️ o očkovaní, imunite a prevencii pred ochorením. Ak máte akékoľvek otázky či obavy, k dispozícii budú na každom mieste opätovne 👩‍🔬 odborníci, ktorí vám radi odpovedia na všetky vaše otázky. Ako bonus vás privítajú aj osobnosti verejného života. 🎤

Výjazdovú očkovaciu službu nájdete:
✅ V NEDEĽU 28. novembra
Pri OD Mier, MČ Sever, v čase 9.00 – 15.00 hod.
✅ V PONDELOK 29. novembra
Pred budovou Magistrátu mesta Košice, v čase 10.00 – 15.00 hod.

Očkovanie bude prebiehať:
💉 jednodávkovou vakcínou Janssen (Johnson & Johnson),
💉 vakcínou od spoločnosti Pfizer/BioNTech.

Očkovaním pomôžete nielen sebe, ale aj vášmu okoliu a približujete nás ku kolektívnej ochrane komunity a celej spoločnosti. Veríme, 🙏 že sa k nám pridáte, nech nám je počas sviatkov, aj po nich v Košiciach dobre.

#1000kslobode


Autor správy, foto a správu publikoval Košice – Mesto Košice on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *