islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

📻 ROZHOVOR O MNOŽIAROCH V RÁDIU SLOVENSKO 👉 https://www.rtvs.sk/radio/archiv/11380/1664750 Hosťami boli: Pavla Dugovičová, pre…

📻 ROZHOVOR O MNOŽIAROCH V RÁDIU SLOVENSKO 👉
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/11380/1664750

Hosťami boli: Pavla Dugovičová, predsedníčka Slobody zvierat, Jozef Bíreš, ústredný riaditeľ Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR a Mário Kern, riaditeľ odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality Úradu kriminálnej polície, PPZ.

🧐 AKO OBMEDZIŤ MNOŽIAROV?

Zodpovedným hľadaním! PREDÁVAŤ čistokrvné šteňatá, či mačatá bez preukazu pôvodu, je BIZNIS. Akokoľvek Vás budú majitelia presviedčať peknými fotografiami a videami v inzeráte. Uprednostnite radšej adopciu zvieraťa z útulku. Ak si chcete zaobstarať konkrétne plemeno psa alebo mačky, preukaz pôvodu a transparentná komunikácia zo strany majiteľa, sú podmienkou.

Sprísnením legislatívy!
PRIDAJTE SA K NÁM A PODPORTE NAŠU VÝZVU NA SPRÍSNENIE PRAVIDIEL ICH PONUKY A PREDAJA: https://slobodazvierat.sk/kampane/spolocenske-zvierata/stop-mnozitelom/. Množstvo štvornohých miláčikov v slovenských domácnostiach, pochádza z inzerátov, z krutých chovateľských podmienok!

Hláste podozrivé chovy veterinárnej správe: https://bit.ly/3AIgwdh. Nedostatočné podmienky ako stiesnené priestory, izolácia, zlá hygiena či nedostatočná výživa, sú nezákonné! ŠVPS je na základe podnetu povinná podmienky chovu prešetriť a zjednať nápravu!

Ďakujeme za ohľaduplnosť!

Autor správy, foto a správu publikoval Sloboda zvierat on Facebook

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *