islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

🧡🖤 Výpredaj výstroje, hraných dresov i produktov z klubového e-shopu 🛒🛍 V sobotu 6. 11. od 10:00 do 16:00 sa bude vo vstupnej …

🧡🖤 Výpredaj výstroje, hraných dresov i produktov z klubového e-shopu
🛒🛍

V sobotu 6. 11. od 10:00 do 16:00 sa bude vo vstupnej hale Steel arény konať výpredajová akcia skladových zásob. Fanúšikovia i hráči hokeja si budú môcť vybrať z ponuky hraných dresov, použitej výstroje (korčule, rukavice, brankárska výstroj, a pod.), ale aj produktov z fanshopu. Každý návštevník od nás dostane menší darček v podobe starších plagátov, ročeniek, DVDčiek alebo reklamných predmetov.

Miloslav Klíma, výkonný riaditeľ HC Košice: “Keďže momentálne z hygienických a prevádzkových dôvodov nemáme otvorený kamenný obchod, rozhodli sme zberateľom a “hobby” hokejistom ponúknuť hokejovú výstroj na takejto jednorazovej akcii.”

Akcia prebehne v OTP režime a za dodržania hygienických podmienok. Zákazníci sa budú musieť v zmysle platnej vyhlášky preukázať dokladom pre OTP režim (potvrdenie o očkovaní, AG test alebo potvrdenie o prekonaní choroby).

Vstup bude vyhradený na „Ačkovej“ strane hlavného vchodu (úplne vpravo). Pre parkovanie môžu fanúšikovia využiť priľahlé parkoviská alebo podzemnú garáž v susednom business centre. Platba bude z hygienických dôvodov možná len platobnou kartou.

Nákupom produktov v klubovom fanshope podporujete aj mládežnícke tímy HC Košice. Ďakujeme.

#hckosice #hcke #keway #mysmehckosice #hckosiceofficial #hokej


Autor správy, foto a správu publikoval HC Košice (oficiálna stránka) on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *