islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Igor Matovič uviedol, že odchodom ministrov SaS v pondelok končí vláda a viní za to Richarda Sulíka. V skutočnosti ale nikto z n…

Igor Matovič uviedol, že odchodom ministrov SaS v pondelok končí vláda a viní za to Richarda Sulíka. V skutočnosti ale nikto z nás neodchádza kvôli predsedovi SaS, ale práve kvôli Igorovi Matovičovi.

Nikto sme neprišli na rezort, aby sme znášali jeho sústavné útoky, hlúpe urážky, opakované klamstvá či bezprecedentné šafárenie s peniazmi. Toto nie je normálne správanie, ani normálne vládnutie. Pri takomto ministrovi, ktorý blokuje financie aj na úplne bežné veci (energie, platy učiteľov) a sústavne vyrába konflikty, jednoducho nemôžeme fungovať. Vláda by pokojne mohla pokračovať, ak by jeden jediný človek ukázal, že nie je prilepený na stoličke a odstúpil by. Obvinenia zo zbavovavania sa zodpovednosti sú absurdné. Všetci chceme zodpovedne pracovať ďalej. Ale s Igorom Matovičom sa to nedá.

Žiaľ, Igorovi Matovičovi aj OĽaNO je prednejší vlastný post než normálne fungujúci štát. V pondelok ráno preto otváram školský rok a poobede budem ministrom v demisii. Na vine nie je ani Sulík, ani prezidentka či Denník N. Na vine je Igor Matovič.


Autor správy, foto a správu publikoval Branislav Gröhling – Vzdelanie je budúcnosť krajiny on Facebook Zdroj Read More

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *