islovak.sk

online denné spravodajstvo – žijeme Slovenskom…

Šéfkuchár Patrik Neradovič: Kuchár musí vedieť namaľovať tanier jedlom

🍮 ŠÉFKUCHÁR PATRIK NERADOVIČ: KUCHÁR MUSÍ VEDIEŤ NAMAĽOVAŤ TANIER JEDLOM
„Chuť je iba jednou z vecí, čo ma na tom veľmi baví. Kuchár musí byť aj doktor, musí mať okolo seba čisto a tiež artista, musí vedieť namaľovať tanier jedlom.“

Patrik Neradovič, šéfkuchár v talianskej reštaurácii La Pala, zároveň je absolventom župnej Strednej odbornej školy gastronómie a hotelových služieb.

SOŠ gastronómie a hotelových služieb, Farského 9 je Centrom odborného vzdelávania a prípravy. Prebieha veľkou rekonštrukciou a modernizáciou vďaka BSK a investíciám z Integrovaného regionálneho operačného programu 2014 – 2020.

Autor správy, foto a správu publikoval Bratislavský kraj on Facebook Zdroj Read More
Napíšte nám v prípade preklepu alebo chyby v článku. Ďakujeme

LEAVE A RESPONSE

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *